Ikkunat

Kaikki pellit ikkunoihin

Listasepät tarjoavat kaikenlaisien ikkunoiden listat ja pellit mittatilaustyönä kotiin toimitettuina.

Peltilistat ovat tärkeä osa ikkunan asennuksen viimeistelyä. Ikkunapelti on yksi tärkeimmistä peltilistoista, sillä se asennetaan ikkunan alareunaan. Ikkunan vesipelti suojaa seinärakennetta vesisateelta sekä lumelta. Peitelista,kulmalista, sisäkulmalista ja ulkokulmalista puolestaan suojaavat ikkunan reunoja ja antavat viimeistelyn lopputuloksen. Smyygipelti toimii peitelistana ikkuna- ja oviaukon reunoissa ja on tärkeä osa rakennuksen julkisivua.

Valitse alla olevista tuotevaihtoehdoista sopivin ja muokkaa omien mittojen mukaan. Mikäli tuotetta ei löydy vaihtoehdoista, eikä vaihtoehtoja pysty muokkaamaan haluamaasi malliin, niin ole meihin yhteydessä. Me autamme!

Kaikki nämä peltilistat ja paljon muuta ovat saatavilla nettikaupassamme räätälöidyillä mitoilla ja ne valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista.

Muista tilata samalla ikkunapellin ruuvit kiinnitykseen, ettei asentaminen jää ruuveista kiinni. Valikoimastamme löytyy porakärkiruuvit, jotka toimitetaan peltitilauksen yhteydessä.

Toimitamme normaalituotteet 3-7 arkipäivässä tilausosoitteeseen.

Tilaaminen on helppoa. Valitse vain materiaali, väri, anna mitat ja lisää tuote ostoskoriin!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Näytetään kaikki 5 tulosta