Vesikatot

Vesikatolle tulevat tarvikkeet ja listat

Tarvitseeko sinun uusia vesikattosi tai vaihtaa osia siihen?

Listasepät tarjoaa konesaumakatoille sekä lukkosaumakatoille peltirivit, kattolistat sekä muut peltitarvikkeet kokonaiseen kattoremonttiin mittatilaustyönä.

Konesaumakaton sekä lukkosaumakaton tekeminen vaati paljon ammattitaitoa ja tietoa sen oikeaoppisesta asentamisesta. Ilman peltisepän ammattitaitoa katosta ei välttämättä saada vedenpitävää. Itse peltirivi ei takaa vedenpitävää kattoa, vaan sen oikeaoppinen asennus. Konesaumakatossa peltirivi kiinnitetään saumoista klammereilla ja saumoissa käytetään saumaöljyä.

Mikäli konesaumakaton tekeminen ei ole tuttua puuhaa ja tarvitset asennukseen ohjeita ja vinkkejä, niin kattojen ammattilaiset Vaskisepät auttavat niiden antamisessa.

Tiilikatolle, aaltopeltikatolle, profiilipeltikatolle sekä huopakatolle Listasepät tarjoaa listat ja muut peltitarvikkeet räätälöidyillä mitoilla, jotta saat viimeisteltyä kattosi täydelliseksi.

Tuotteissamme on useita erilaisia materiaali vaihtoehtoja, kuten sinkittyä peltiä, terästä, alumiinia ja kuparia, joten voit valita sopivan materiaalin tarpeesi mukaan. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja, joten voit olla varma tuotteidemme kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä.

Toimitamme normaalituotteet 3-7 arkipäivässä ja erikoisvärit 14-21 päivässä haluttuun osoitteeseen.

Tuotteen tilaaminen on todella helppoa. Valitse materiaali tai väri, anna mitat ja lisää ostoskoriin.

Mikäli et löydä sopivaa tuotetta, niin ota yhteyttä! Käydään tuote sekä tarve läpi ja löydetään ratkaisu.

Soitamalla numeroon 045 800 3210 tai laittamalla sähköpostia topias@listasepat.fi osoitteseen saat yhteyden meihin.