Usein kysyttyä

Miksi valitsisin listasepät?

Haluamme tarjota sinulle helpon ja nopean tavan hankkia laadukkaita peltilistoja ja muita peltituotteita. Listasepät on syntynyt vuosikymmenten peltikokemuksen ja intohimon tuloksena, täydentäen Vaskiseppien arvostettua asemaa peltisepänliikkeenä.

Vuonna 2020 aloitimme tuotteidemme kehittämisen ja panostimme verkkokauppamme luomiseen. Nyt vuoden 2023 alkuvuodesta olemme ylpeinä avaamassa liiketoimintamme täydessä vauhdissa. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tilata peltilistat ja muut peltituotteet helposti ja vaivattomasti verkkokauppamme kautta.

Mikä tekee Listasepistä erityisen? Tarjoamme sinulle mittatilaustyönä valmistetut tuotteet, jotka voit räätälöidä omien tarpeidesi mukaisesti. Unohtamatta toimituksen nopeutta – toimitamme tilaamasi tuotteet 3-7 arkipäivän kuluessa haluamaasi osoitteeseen ympäri Suomen. Haluamme tehdä asiakkaan tyytyväisyydestä prioriteetin, ja siksi panostamme nopeaan ja luotettavaan toimitukseen.

Oli tarpeesi sitten peltilistat, ikkunapellit tai kattolistat, voit luottaa ammattitaitoomme ja korkealaatuisiin tuotteisiimme. Listasepät haluaa tehdä peltituotteiden hankinnasta sinulle vaivatonta ja miellyttävää. Valitsemalla meidät saat peltituotteet suoraan kotiovellesi ilman turhia välikäsiä.

Meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pitkä toimitus aika tuotteilla on?

Mitä toimitus maksaa?

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Kuljetuksessa rikkoutunut lähetys.

Saako teiltä asennuksen?

Mitä maksutapoja teillä on käytössä verkkokaupassa?

Mikä on yleensä ikkunapellin paksuus?

Mistä voin noutaa tilaamani tuotteet?