Usein kysyttyä

Miksi valitsisin listasepät?

Haluamme tarjota sinulle helpon ja nopean tavan hankkia laadukkaita peltilistoja ja muita peltituotteita. Listasepät on syntynyt vuosikymmenten peltikokemuksen ja intohimon tuloksena, täydentäen Vaskiseppien arvostettua asemaa peltisepänliikkeenä.

Vuonna 2020 aloitimme tuotteidemme kehittämisen ja panostimme verkkokauppamme luomiseen. Nyt vuoden 2023 alkuvuodesta olemme ylpeinä avaamassa liiketoimintamme täydessä vauhdissa. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tilata peltilistat ja muut peltituotteet helposti ja vaivattomasti verkkokauppamme kautta.

Mikä tekee Listasepistä erityisen? Tarjoamme sinulle mittatilaustyönä valmistetut tuotteet, jotka voit räätälöidä omien tarpeidesi mukaisesti. Unohtamatta toimituksen nopeutta – toimitamme tilaamasi tuotteet 3-7 arkipäivän kuluessa haluamaasi osoitteeseen ympäri Suomen. Haluamme tehdä asiakkaan tyytyväisyydestä prioriteetin, ja siksi panostamme nopeaan ja luotettavaan toimitukseen.

Oli tarpeesi sitten peltilistat, ikkunapellit tai kattolistat, voit luottaa ammattitaitoomme ja korkealaatuisiin tuotteisiimme. Listasepät haluaa tehdä peltituotteiden hankinnasta sinulle vaivatonta ja miellyttävää. Valitsemalla meidät saat peltituotteet suoraan kotiovellesi ilman turhia välikäsiä.

Yritysasiakas?

Yritysasiakkaana pääset luomaan tilin tästä linkistä: Listasepät yritystili. Yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus tilata tuotteita laskulla, maksuaika 7pv netto. Yritystiliä luodessasi ota yhteyttä meihin joko puhelimitse 045 800 3210 tai sähköpostitse topias@listasepat.fi, niin lisätään sopimushinnat yrityksenne käyttöön.

Kuinka pitkä toimitusaika tuotteilla on?

Normaalituotteilla toimitusaika on 3-7 arkipäivää ja erikoisväreillä 14-21 päivää. Normaalituotteita ovat sinkitty, kupari sekä värivalmiit: RR20 valkoinen, RR23 harmaa, RR29 tiilenpunainen, RR32 ruskea, ja RR33 musta.

Erikoisvärejä saa tilattua Tikkurilan värikartan mukaisesti. Toimitusaika sisältää tuotteiden valmistamisen, pakkaamisen sekä lähettämisen.

Mitä toimitus maksaa?

Toimitus Suomen sisällä maksaa yleisesti 25€. Nouto Ylivieskan noutopisteestä on aina ilmainen.

Noudettaessa tuotteet löydät ne meidän noutopisteeltä Rauhantie 3, Ylivieska. Noutopiha sijaitsee rakennuksen sisäpihalla vaskiseppien verstaan yhteydessä. Noutopiste on avoinna arkisin klo 08-16.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Asiakkaan mittojen mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, mutta jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä 30 päivää toimituksesta.

Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 045 800 3210 tai jätä sähköpostia info[a]listasepat.fi.

Kuljetuksessa rikkoutunut lähetys.

Tarkista lähetyksen kunto aina vastaanottaessa. Mikäli tavara on vaurioitunut kuljetuksen aikana, pyydä kuljettajaa tekemään kirjallinen merkintä vahingosta.

Tee asiasta vahinkoilmoitus heti asiakaspalveluumme, sillä kirjallinen reklamaatio rahdinkuljettajalle tulee tehdä 7 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Emme korvaa kuljetusvauriota, mikäli lähetystä vastaanottaessa lähetyksen kuntoa ei tarkisteta tai vastaanottaja antaa luvan lähetyksen toimittamiseen ilman vastaanottoa.

Asiakaspalveluumme yhteystiedot: 045 800 3210 tai sähköposti info[a]listasepat.fi.

Saako teiltä asennuksen?

Konesaumakattoja saa meidän kautta asennettuna. Lisätietoa konesaumakaton asennuksesta, listojen ja muiden kattotuotteiden sekä katon huollosta saat vaskiseppien sivuilta. Tuotteille on tulossa asennusohjeet / asennusvideot tulevaisuudessa.

Mitä maksutapoja teillä on käytössä verkkokaupassa?

Meillä käy kaikki pankki- ja luottokortit sekä paypal. Lisäksi meillä on käytössä Mobilepay, Pivo ja siirto. Yritysasiakkaille on myös laskutus mahdollista. Rekisteröidy asiakkaaksi ja lisää laskutuslimiitti toive.

Tarkistamme yrityksien luottoluokituksen, jonka jälkeen hyväksymme laskutuslimiitin. Lisätietoa maksutavoista ja ehdoista löydät täältä.

Mikä on yleensä ikkunapellin paksuus?

Ikkunapellit yleensä tehdään 0,5mm värillisestä pellistä.

Materiaalina käytämme kestävää ja laadukasta metallia, joka on käsitelty Metehen PUR Matta kattopinnoitteella. Pinnoitteella on erinomainen kestävyys auringon UV-säteilyä, naarmuuntumista sekä korroosiota vastaan.

Tämä varmistaa, että ikkunapellit kestävät hyvin Suomen haastavia sääolosuhteita.

Mistä voin noutaa tilaamani tuotteet?

Noudettaessa tuotteet löydät ne meidän noutopisteeltä Rauhantie 3, Ylivieska. Noutopiha sijaitsee rakennuksen sisäpihalla vaskiseppien verstaan yhteydessä. Noutopiste on avoinna arkisin klo 08-16.