Väri ja materiaali Tuotteen mitat Kooste

Täältä seuraava tuote!

30 mm 150 mm 20 mm 100 ° 100 °

Kynnyspelti

tai

Valitse väri!

mm
mm
mm
°

mm

Pituus tarkoittaa elementin pituutta, johon nurkkalista tulee.

Materiaali:

Väri:

Monista uuden tuotteen pohjaksi


Päätynostot

Päätynostot tarkoittavat syvennyksen seinämien myötäisiä korotuksia, jotka estävät veden valumista syvennyksen reunoista pellin alle. Päätynostojen korkeus on 2 X 25 mm. Päätynostojen hinta per pelti on 5€

Varat

Varoilla tarkoitetaan pituuteen lisättävää mittaa, joka on 100mm. Varat voidaan lisätä tuotteeseen, jotta voitte halutessanne tehdä itse päätynostot työmaalla. Mikäli tässä tehtävän tuotteen mitta ylittää 3000mm, niin varat lisätään tähän tuotteeseen vain yhden kerran. Halutessanne voitte kuitenkin tilata useamman pellin, jossa on varat lisäämällä kappalemäärää kooste sivulla

Kuvaus

Ulko-oven kynnyspelti helposti mittatilaustyönä.

Kynnyspelti on tärkeä osa kodin julkisivua. Sen tärkein tehtävä on suojata oven alareunaa kulumiselta, kosteudelta ja lialta. Kynnyspelti toimii myös esteenä vedelle, joka voisi valua ovien alle. Käytännöllisenä lisäominaisuutena se myös helpottaa oven käyttöä, sillä oven kynnyspeltiä vasten on mukava astua sisään ja ulos. 

Voit valita haluamasi materiaalin, kuten riisialumiinin, kuparin, sinkityn teräksen tai ruostumattoman teräksen. Näin voit varmistaa, että kynnyspelti sopii täydellisesti tyyliin ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. 

Yleisimmin kynnyspellin materiaalina on riisikuvioinen alumiini eli riisinjyvä pelti. Kuviointi auttaa ettei suojapelti ole liukas kosteana.

Toimitamme normaalituotteet 3-7 arkityöpäivässä ja erikoisvärit 14-21 päivässä. Toimitusaika sisältää tuotteiden valmistuksen, pakkaamisen sekä lähetyksen.

Kynnyspellin mitoitusohje:

Oven aukon leveys mitataan reunasta reunaan. Tarvittaessa lisätään varat, ja/tai päätynostot. Kynnyspellin on ulotuttava kynnyspuun asennuspinnasta seinälinjan ulkopuolelle 30 mmm.

Mikäli aukon leveys on yli 3 metriä, pellin jatkosauma tulee keskelle oviaukkoa. Jatkoksen pituuteen lisätään varat 100 mm.

Kaltevuus on mitattavissa vesipellin etureunan ja takareunan korkeuserosta tai käyttämällä kulmaviivainta.

Muista tilata myös porakärkiruuvit mukaan.

Materiaali: sinkitty, riisialumiini, rosteri, kupari

Vahvuus: 0,75mm, 1,5mm, 0,75mm, 0,6mm

HUOM. Tämän tuotteen asennus vaatii erillisiä työkaluja sekä riittävää ammattitaitoa.

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 12 × 21 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.