Väri ja materiaali Tuotteen mitat Kooste

Täältä seuraava tuote!

25 mm 210 mm 15 mm 10 mm 110 ° 110 °
minikuva1
minikuva2
minikuva3

Ikkunapelti

Ikkunapellin mitoitusohje: Ikkuna-aukon leveys mitataan reunasta reunaan. Ikkunapelti tulee mitata 5mm pienemmäksi täydestä leveydestä. Tarvittaessa lisätään varat, ja/tai päätynostot. Huomioi mahdolliset smyygilaudat. Mikäli aukon leveys on yli 3 metriä, Pellin jatkosauma tulee keskelle ikkuna-aukkoa. Jatkoksen pituuteen lisätään varat 100 mm. Vesipellin on ulotuttava ikkunakarmin asennuspinnasta seinälinjan ulkopuolelle 30 mmm. Kaltevuus on mitattavissa vesipellin etureunan ja takareunan korkeuserosta tai käyttämällä kulmaviivainta.

tai

RR33

RR29

RR23

RR32

RR21

RR20

Valitse väri!

Erikoisvärille syötetään kenttään Tikkurilan värikartan mukainen koodi. Erikoisväristä veloitettaan 15% lisähinta.

mm
mm
mm
°

mm

Pituus tarkoittaa mittaa ikkunan syvennyksen seinämästä toiseen. Pituuden alamitta on 200mm. Tilatessasi pituudeltaan yli 3000mm peltejä, huomioi että pelti jaetaan useampaan osaan.

Asiakkaan oma merkintä lisätään toimitettavaan tuotteeseen. Täten mitatut tuotteet voi merkata niiden asennuskohteisiin ja ne ovat helpommin löydettävissä.

Päätynostot

Päätynostot tarkoittavat syvennyksen seinämien myötäisiä korotuksia, jotka estävät veden valumista syvennyksen reunoista pellin alle. Päätynostoille annettava mitta tulee molempiin päihin. Päätynostojen hinta per pelti on 5€

mm per pääty
Varat

Varoilla tarkoitetaan pituuteen lisättävää mittaa, joka on 100mm. Varat voidaan lisätä tuotteeseen, jotta voitte halutessanne tehdä itse päätynostot työmaalla. Mikäli tässä tehtävän tuotteen mitta ylittää 3000mm, niin varat lisätään tähän tuotteeseen vain yhden kerran. Halutessanne voitte kuitenkin tilata useamman pellin, jossa on varat lisäämällä kappalemäärää kooste sivulla

Materiaali:

Väri:


Kuvaus

Ikkunapelti helposti mittatilaustyönä.

Listaseppien mittatilaustyönä valmistetut ikkunapellit ovat erinomainen valinta ikkunan suojaukseen kosteudelta ja vedeltä. Laadukkaat ikkunapellit ovat myös tärkeä osa rakennuksen julkisivua, joten niiden ulkonäöllä on merkittävä rooli.

Ikkunan vesipellit ovat saatavilla kaikissa RR-värikartan väreissä, ja niitä voidaan valmistaa mittatilaustyönä asiakkaan omilla mitoilla. Materiaalina käytetään kestävää ja laadukasta metallia, joka on käsitelty Hc25 pinnoitteella. Pinnoitteella on erinomainen kestävyys auringon UV-säteilyä, naarmuuntumista sekä korroosiota vastaan. Tämä varmistaa, että ikkunapellit kestävät hyvin Suomen haastavia sääolosuhteita.

Listaseppien verkkokaupasta voit tilata helposti mittatilaustyönä valmistetut ikkunapellit omien tarpeidesi mukaan. Mittatilaustyön ansiosta ikkunapellit istuvat täydellisesti juuri sinun ikkunaasi. Saat siis tuotteen, joka on tarkalleen sinulle sopiva ja täyttää tarpeesi.

Tilaa nyt laadukkaat mittatilaustyönä valmistetut ikkunapellit Listaseppien verkkokaupasta. Ikkunapellit ovat helppo tapa suojata ikkunasi ja rakennuksesi kosteudelta ja vedeltä, samalla kun ne parantavat rakennuksen julkisivun ulkonäköä.

Ikkunan vesipellin mitoitusohje:

Ikkuna-aukon leveys mitataan reunasta reunaan. Ikkunapelti tulee mitata 5mm pienemmäksi täydestä leveydestä. Tarvittaessa lisätään varat, ja/tai päätynostot. Huomioi mahdolliset smyygilaudat.

Mikäli aukon leveys on yli 3 metriä, pellin jatkosauma tulee keskelle ikkuna-aukkoa. Jatkoksen pituuteen lisätään varat 100 mm.
Vesipellin on ulotuttava ikkunakarmin asennuspinnasta seinälinjan ulkopuolelle 30 mmm.

Kaltevuus on mitattavissa vesipellin etureunan ja takareunan korkeuserosta tai käyttämällä kulmaviivainta.

Muista tilata myös ikkunapeltiruuvit mukaan.

Tuotteen tilaaminen on todella helppoa. Valitse materiaali tai väri, anna mitat ja lisää ostoskoriin.

HUOM. Tämän tuotteen asennus vaatii erillisiä työkaluja sekä riittävää ammattitaitoa.

  • Materiaali: sinkitty, värivalmis HC 25, kupari
  • Vahvuus: 0,5mm, 0,6mm
  • Perusvärit: RR20 valkoinen, RR23 tumman harmaa, RR29 punainen, RR32 tumman ruskea, RR33 musta
  • Erikoisväri: RR21 vaalean harmaa, RR750 tiilenpunainen
  • Yhden listan maksimipituus on 3 metriä, huomioi tarvittaessa limitykseen varat 100mm.
  • Toimitamme normaalituotteet 3-7 arkityöpäivässä ja erikoisvärit 14-21 päivässä. Toimitusaika sisältää tuotteiden valmistuksen, pakkaamisen sekä lähetyksen.
  • Jos tarvitset jotakin muuta väriä, ota yhteyttä 045 800 3210.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.