Väri ja materiaali Tuotteen mitat Kooste

Täältä seuraava tuote!

Ikkunapelti

Ikkunapellin mitoitusohje: Ikkuna-aukon leveys mitataan reunasta reunaan. Ikkunapelti tulee mitata 5mm pienemmäksi täydestä leveydestä. Tarvittaessa lisätään varat, ja/tai päätynostot. Huomioi mahdolliset smyygilaudat. Mikäli aukon leveys on yli 3 metriä, Pellin jatkosauma tulee keskelle ikkuna-aukkoa. Jatkoksen pituuteen lisätään varat 100 mm. Vesipellin on ulotuttava ikkunakarmin asennuspinnasta seinälinjan ulkopuolelle 30 mmm. Kaltevuus on mitattavissa vesipellin etureunan ja takareunan korkeuserosta tai käyttämällä kulmaviivainta.

tai

RR20

RR23

RR29

RR32

RR33

Valitse väri!

Erikoisvärille syötetään kenttään Tikkurilan värikartan mukainen koodi. Erikoisväristä veloitettaan 15% lisähinta.

mm
mm
mm
°

mm

Pituus tarkoittaa mittaa ikkunan syvennyksen seinämästä toiseen. Pituuden alamitta on 200mm. Tilatessasi pituudeltaan yli 3000mm peltejä, huomioi että pelti jaetaan useampaan osaan.

Materiaali:

Väri:

Monista uuden tuotteen pohjaksi


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Päätynostot

Päätynostot tarkoittavat syvennyksen seinämien myötäisiä korotuksia, jotka estävät veden valumista syvennyksen reunoista pellin alle. Päätynostojen korkeus on 2 X 25 mm. Päätynostojen hinta per pelti on 5€

Varat

Varoilla tarkoitetaan pituuteen lisättävää mittaa, joka on 100mm. Varat voidaan lisätä tuotteeseen, jotta voitte halutessanne tehdä itse päätynostot työmaalla. Mikäli tässä tehtävän tuotteen mitta ylittää 3000mm, niin varat lisätään tähän tuotteeseen vain yhden kerran. Halutessanne voitte kuitenkin tilata useamman pellin, jossa on varat lisäämällä kappalemäärää kooste sivulla

Kuvaus

Ikkunapelti helposti mittatilaustyönä.

Ikkunan suojapellityksen tärkein tehtävä on suojata ikkuna- ja ulkoseinärakenteet vedeltä ja kosteudelta. Lisäksi ikkunapelti oikein valmistettuna ja asennettuna on iso osa rakennuksen julkisivua.

Listasepät valmistaa ikkunoiden vesipellit mittatilaustyönä kaikissa RR-värikartan väreissä. Materiaali on laadukasta ja värilliset ikkunapellit on pinnoitettu kestävällä 30µm:n polyesteripinnoitteella. Lisäksi sinkkigalvanointi tarjoaa erittäin hyvän korroosionkestävyyden.

Tuotteen tilaaminen on todella helppoa. Valitse materiaali tai väri, anna mitat ja lisää ostoskoriin.

Ikkunan vesipellin mitoitusohje:

Ikkuna-aukon leveys mitataan reunasta reunaan. Ikkunapelti tulee mitata 5mm pienemmäksi täydestä leveydestä. Tarvittaessa lisätään varat, ja/tai päätynostot. Huomioi mahdolliset smyygilaudat.

Mikäli aukon leveys on yli 3 metriä, pellin jatkosauma tulee keskelle ikkuna-aukkoa. Jatkoksen pituuteen lisätään varat 100 mm.
Vesipellin on ulotuttava ikkunakarmin asennuspinnasta seinälinjan ulkopuolelle 30 mmm.

Kaltevuus on mitattavissa vesipellin etureunan ja takareunan korkeuserosta tai käyttämällä kulmaviivainta.

Muista tilata myös ikkunapeltiruuvit mukaan.

Materiaali: sinkitty, värivalmis HC 25, kupari

Vahvuus: 0,5mm, 0,6mm

Perusvärit: RR20 valkoinen, RR23 tumman harmaa, RR29 punainen, RR32 tumman ruskea, RR33 musta

Erikoisväri: RR21 vaalean harmaa, RR750 tiilenpunainen

Jos tarvitset jotakin muuta väriä, ota yhteyttä 050 306 8900.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.